saçmalar

biraz önce yağ sıçradı koluma, yemek yaparken. yine yandım. pırasa yapıyordum bilmiyorum sever misin, hiç bir zamanda bilemeyeceğim. iyi ki de bilemeyeceğim değil mi? en iyisi bu oldu, daha başka olamazdı, olmamalıydı zaten. ben de böyle düşünüyorum. ve hep böyle düşüneceğim merak etme, hiç değiştirmeyeceğim düşüncelerimi, en iyisi buydu ve hep böyle kalacak, hiç değiştirmeyeceğim ama bunun için çokça değişmem gerekecek. olsun ben yaparım, başarırım, değişe değişe gelmedim mi bugünlere... en iyisinin bu olduğuna inanmak için de değişebilirim ne olacak ki... bundan kolay ne var ki... lafını etmek bile saçma ki...

geçen gün de elimi yakmıştım ya, hala kızarıklığı var parmaklarımda, hiç geçmeyecek diye korkuyorum, başka şeyler de hiç geçmeyecek diye çok korkuyorum.

hayır hayır... geri aldım, ne demiştim en başta en iyisi bu oldu,ben de böyle düşünüyorum evet, hala geçerli söylediklerim. korkmuyorum da, geçecek her şey.

geçmeyecek ne var ki?

senin hiç dinlemeyeceğin şarkılar dinliyorum. sevmezsin sen bunları, bakmazsın bile yüzlerine işte ben "en iyisi bu olsun" diye dinliyorum hep onları, en iyisinin bu olması için senin sevmediğin herşeyi sevmeliyim. zaten sen olsan da olmasan da seviyorum ki ben bunları... onun için yine sorun yok, yine en iyisi bu oldu. başka birşey olamazdı ki zaten. olmamalıydı. yemeğim güzel oldu gibi. yağını biraz abartmışım sanki, sana olan...............nefretimi de abarttığım gibi. nefret etmiyeceğim artık senden, herşeyin fazlası zarar değil mi, nefretin fazlası da iyi değil, kendimi tüketiyorum, belki de çokça yanmamım sebebi budur. mutfak da iyi olmaman yani. gerçi ben devriş devrimcilerinin kuru ekmeğine talip olabilirdim ama...neyse unut gitsin. ne diyordum, nefretin de fazlası zarar diyordum, kötü şey bunlar insanlar hele kalbi olanlar uzak durmalı. var ya mutfakta kül etmeyi beceremediğim bir kalbim işte ona hiç gelmiyor bu kadar yüksek dozda nefret, ondan nefret olmasın...sen olmasın... evet evet en iyisi bu oldu. başka türlü olamazdı.

demin bir paket çikolatayı bitirdim ya ondan galiba bu mutluluğum ya da yine hatırladım diye de olabilir mızraksız ilmihali. çok sıkıldım gerçi her elime aldığım şeyin arkasına bakmak içinde ne var ne yok incelemek... daha doğrusu yoruldum... belki de evimi özledim. bundan bu huysuzluğum. huysuz muyum hayır sadece biraz sensizim o kadar.

o da geçecek biliyorum, birilerinin şifalı gözleri beni iyi edecek.

herşey can sıkıntısından oluyor biliyorum. ondan bu kadar saçmalıyorum. halisünasyonlar görüyorum. ama ne diyoruz; evet en iyisi bu oldu. başka türlü olamazdı zaten.

9 Responses so far.

  1. elif says:

    nefretin azı çoğu zarar, sevmemek olur ama :)

  2. Unknown says:

    yakalamışsın küçük oyunumu :)

  3. Adsız says:

    eline koluna sağlık

  4. Adsız says:

    benim yazdıkalrımdan etkileşim var

  5. Adsız says:

    orası muhakkak

  6. Unknown says:

    3 adet adsız yorum...

    -"eline koluna sağlık" ; sağlık olsun valla mutfakta yakmıyayım artık kendimi :)

    -"benim yazdıkalrımdan etkileşim var" ; bilmiyorum ki belki vardır, anlayamadım sizin yazdıklarınız ne ama olsun etkiye etkileşime çok açık bi insanım :)

    - "orası muhakkak" ; ayy aklım karıştı

  7. Adsız says:

    acaba orası muhakkak yazan arkadaş beni tanıyor mu bende bunu merak ettim şimdi

  8. Adsız says:

    nooluyo löynn! :D

  9. Unknown says:

    Allah'ım bloguma mukayet olamıyorum:)

    bir yolu olsa da adsız yorum yazılmasını engellesem :)

haydi durma söyle

Etiketler

40ında 40 kadın (1) aalborg universitet (1) ah muhsin ünlü (2) ahlaksız (1) ahmet altan (1) ahmet kaya (1) ahmet muhip dıranas (1) alanis morisetti (1) andımız kaldırılsın (1) anna (1) arranged (1) aşk risalesi (2) attila ilhan (1) aynalar koridorunda aşk (1) azam ali (1) aziz nesin (1) barcelona barcelona (1) boys over flowers (3) cafe de flore (1) cahit zarifoğlu (10) can yücel (1) cemal süreyya (1) cevdet bağca (1) chaos 2001 (1) cihan aktaş (1) cv (1) dağcılık (1) DE LA FRAYEUR D’ÊTRE PLOMBIER BORGNE (1) dengeler adına (1) devendra banhart (1) documentarist (1) dostoyevski (1) dublörün dilemması (2) dutch chapel (1) dücane cündioğlu (1) edip cansever (1) elif şafak (1) elif şafak siyah süt (2) elveda oblomov (1) erdem beyazıt (6) eren safi (1) ergenekon şerefsizleri (3) eternal sunshine of spotless mind (2) everything must change (1) ey selahaddin (1) farif ferjad (1) fatma barbarosoglu (1) fight club (1) FİLİSTİN (10) filistin hamas islam (2) first lady (1) furkan çalışkan (2) furkan suresi (1) galata konak cafe (1) george benson (1) gökhan özcan (3) görücü usulü (1) hakan albayrak (2) hamlet (1) hayat iman ve cihad (1) ian dallas (1) ibrahim paşalı (1) ibrahim tenekeci (8) ihvani müslim (1) imam humeyni (2) imany (1) ismail kılıçarslan (1) ismet özel (13) izzet şahin (1) kadın (1) kafka (1) kardeş türküler (1) karnak kafe (1) kelam (1) keny arkana (1) killng me softly (1) kitaplarım (1) kolera (1) korkma ben varım (2) küçük prens (1) la haine (1) lale müldür (2) lara fabian je t'aime (1) le trio joubran (1) leman sam (1) leonard cohen (1) leyla ile mecnun turgut uyar (1) majid majidi (1) masal (1) mavi kelebek (1) mehmet efe (2) melek arslanbenzer (1) mızraksız ilmihal (3) mihrimah sultan cami (1) mo ghile mear (1) murat menteş (7) mustafa islamoğlu (2) mustafa kutlu (4) mustafa ulusoy (2) müslüm gürses (1) native deen (1) nazanbekiroglu (1) nazım hikmet (1) necib mahfuz (1) necip fazıl (1) NEDEN AŞK ACISI (1) nietzsche (2) nihat dağlı (1) nikos kazancakis (1) nurettin topçu (1) nurullah genç (1) obama (1) oğuz atay (1) old boy (1) one litre of tears (1) onegin letters (1) oruç aruoba (4) ömer hayyam (1) özdemir asaf (1) pink floyd (1) platon (1) pulp fiction (1) rachel corrie (1) reconstruction (1) samed karagöz (1) sartre (1) satrpialo (1) sezai karakoç (2) sin palabras (1) sonbahar (1) suleyman cobanoglu (1) sultanahmet camii (1) süleyman çobanoğlu (3) sünnet anlayışı şekilcilik (1) şarkılar (28) şıpsevdi sakız (1) taraf (1) tarık tufan (2) tekfurun kızı (1) the best of youth (1) the burning plain (1) tuluhan tekelioğlu (1) turgut uyar (1) tutunamayanların şarkısı (1) uçurtma avcısı (1) utopia (1) varlık ve teklik teoremi (1) vas mandara (1) with one voice (1) yarim senden ayrılalı (1) yavuz selim camii (1) yıldız hamidiye cami (2) yılmaz erdoğan (1) you will never know (1) yök (1) yusufilezüleyha (1) zeynep arkan (1) zeytin'in hayali (1) zorba (1)

Blog Arşivi